Zdrowe i pyszne: pieczone jabłka z kiełbasą jęczmienną Pilaf

Zdrowe i pyszne: pieczone jabłka z kiełbasą jęczmienną Pilaf
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz orzechy, oliwę z oliwek, tartę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowe I Pyszne: Jęczmienne Risotto, Zdrowe i pyszne: curry wieprzowe z jabłkami, oraz Zdrowe i pyszne: czerwona kapusta z jabłkami i miodem.

Instrukcje

1
W średnim garnku rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać kiełbasę i cebulę i gotować, mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, o 8-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać jęczmień i wymieszać, aby pokryć olejem. Gotować, mieszając, aż jęczmień pachnie orzechowo, o 2 protokół. Wymieszać z bulionem i solą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż jęczmień będzie miękki i większość płynu odparuje, 40 do 50 minut. Wymieszać z orzechami włoskimi i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Nakłuj jabłka widelcem w kilku miejscach(zapobiegnie to ich pęknięciu podczas pieczenia). Jabłka przekrój na pół wzdłuż i wytnij rdzeń nożem do parkowania lub łyżką grejpfruta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Jabłka umieścić, pokroić bok do góry, w naczyniu do pieczenia 11-przez 7-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Wlać 1/4 cala wody w dnie patelni. Mieszanka jęczmienia na jabłkach. Przykryć folią i przenieść do piekarnika do pieczenia, aż jabłka są przetargu widelca, 30 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn