Zdrowe i pyszne: Carpaccio z cukinii z fetą i orzeszkami piniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zdrowe i pyszne: Carpaccio z cukinii z Fetanem i orzeszkami pinii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 950 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz latem squash, oliwa z oliwek, mięta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Przepis na Carpaccio z cukinii z Fetanem i orzeszkami pinii, Zdrowe i pyszne: spaghetti Squash z ricottą, szałwią i orzeszkami piniowymi, oraz Prosta i zdrowa sałatka z cukinii z orzeszkami pinii.
Instrukcje
Posiekać łodygi kończy się cukinia / squash. Pokrój każdy na cienkie papierowe rundy, używając noża, tarki do pudełek, mandoliny, robota kuchennego lub czegokolwiek innego, co masz pod ręką.
W średniej misce połączyć cukinię i skórkę z cytryny. Wrzucić bardzo delikatnie do herbu, lub ryzyko rozrywania warzywa od siebie.
Umieścić cukinię na talerzu w ładny wzór, nakładając się lekko.
Posypać fetą, miętą i orzeszkami pinii.
Podawać natychmiast lub schłodzić przez kilka minut.