Zdrowe i pyszne: boczniak Szwajcarski i kiełbasa z indyka na Polencie

Zdrowe i pyszne: Szwajcarska Chard i kiełbasa z indyka nad Polentanem jest bezglutenowe danie główne. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 475 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 100 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sól koszerną i pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyk Śródziemnomorski Z Chardą Szwajcarską Nad Polentą, Zdrowe i pyszne: brokuły Rabe, Kiełbasa z indyka i winogrona, oraz Zdrowe i pyszne: Kiełbasa z indyka i rukola z makaronem pełnoziarnistym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej suchej patelni nonstick, brązowy kiełbasa 6 do 8 minut na średnim ogniu, przerzucanie raz w połowie gotowania.
Kiełbasę wyjąć do miski i odstawić.
Dodaj oliwę z oliwek do teraz-puste patelni i ciepła, aż mieni się.
Dodać czosnek i płatki czerwonej papryki. Gotować, mieszając często aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj szwajcarski chard i gotować, mieszając często, aż lekko zwiędnie, 2 do 3 protokół. Przykryć i parować do całkowitego zwiędnięcia, mieszając od czasu do czasu i dodając wodę, jeśli to konieczne, w sumie około 4 minut. Gdy chard jest prawie całkowicie zwiędły, dodać kiełbasę z powrotem do patelni i ciepła przez. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Utrzymuj ciepło, podczas gdy polenta gotuje.
Tymczasem w średnim garnku przynieś 3 1/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli, aby zagotować na średnim ogniu. Powoli dodawać mąkę kukurydzianą, stale ubijając. Upuść ciepło na wolnym ogniu i przykryj. Gotować 4 lub 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż polenta osiągnie pożądaną konsystencję.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i parmezanem.
Podawać natychmiast z mieszanką kiełbasy i jarmużu
Łyżka polenta do miski. Top z mieszanki chard.
Podawać, w razie potrzeby posypane parmezanem.