Zdrowa Sałatka Taco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 252 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz kolendry, papryka, fasola pinto, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zdrowa Posiekana Sałatka Taco, Zdrowa Sałatka Taco Z Indyka, oraz Zdrowa I Pikantna Rybna Sałatka Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podziel zieleń na 4 miski. W dużej misce delikatnie wrzucić pozostałe składniki, z wyjątkiem ostrego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Podzielić mieszaninę fasoli między miseczki z zieleniną. Podaj gorący sos przy stole, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.