Zdrowa Salsa-Wołowina Chili jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, fasolę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Skinny Salsa-Wołowina Chili, Salsa Wołowina Chili (Garnek Crock), oraz Salsa Verde Ranch Style Wołowina Chili.
Instrukcje
1
W 4-quart nonstick holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić. Wróć do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem kwaśnej śmietany i zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje. Aby służyć, górne pojedyncze porcje z kwaśną śmietaną i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje do zanurzania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować musującego różu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.