Zdrowa Klasyczna Sałatka Ziemniaczana
Zdrowa klasyczna sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, ocet jabłkowy, jajka ugotowane na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zdrowa Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Klasyczna Sałatka Ziemniaczana, oraz Klasyczna Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu 4-quart; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 do 30 minut lub do miękkości.
Odcedzić; odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Ziemniaki pokroić w kostkę.
W dużej misce, umieścić ziemniaki, jajka, seler i cebula; wrzucić delikatnie wymieszać. W małej misce, wymieszać składniki dressing aż dobrze wymieszane.
Dodać dressing do mieszanki ziemniaków; wrzucić delikatnie do herbu. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do czasu serwowania.