Zbierane: piwo imbirowe, Rum i sorbet kokosowy
Scooped: piwo imbirowe, Rum i sorbet kokosowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 338 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, piwo imbirowe, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet: Wapno Kaffir, Imbir, Anyżowy Sorbet, Miarka: Massaman i kokosowy Sorbet Curry, oraz Sorbet Michelada dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij razem piwo imbirowe i cukier, aż piana ustąpi i cukier całkowicie się rozpuści, około 3 minut.
Ubij w mleku kokosowym, soli i imbirze.
Przenieś bazę do maszyny do lodów i ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta. Po zakończeniu sorbetu powoli wlewamy rum i ubijamy o minutę dłużej.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić na dwie do trzech godzin, lub do firmy i scoopable. Do serwowania udekoruj skórką z limonki i, jeśli chcesz, dodatkową łyżką rumu na miskę.