Załadowane Puree Ziemniaczane

Załadowane Puree Ziemniaczane
Need a przystawka bezglutenowa? Załadowane puree ziemniaczane może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 998 kalorii, 27g białka, oraz 71 g tłuszczu. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka boczku, pieprzu, blok ostry cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Załadowane Puree Ziemniaczane, Załadowane Puree Ziemniaczane, oraz Załadowane Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odetnij 2 główki czosnku. Zawiń w folię i piecz przez 30 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć usuń miąższ z główek czosnku i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
W dużym garnku gotować ziemniaki w wystarczającej ilości osolonej wody, aby przykryć przez 10 do 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odcedzić i wrócić do stockpot. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka; dodając sól, do smaku, pieprz,masło, czosnek i śmietanę. Szpatułką wymieszać z serem i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
W razie potrzeby dodaj więcej soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn