Załadowane Puree Ziemniaczane
Need a przystawka bezglutenowa? Załadowane puree ziemniaczane może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 998 kalorii, 27g białka, oraz 71 g tłuszczu. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka boczku, pieprzu, blok ostry cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Załadowane Puree Ziemniaczane, Załadowane Puree Ziemniaczane, oraz Załadowane Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Odetnij 2 główki czosnku. Zawiń w folię i piecz przez 30 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć usuń miąższ z główek czosnku i odstaw na bok.
W dużym garnku gotować ziemniaki w wystarczającej ilości osolonej wody, aby przykryć przez 10 do 15 minut lub do miękkości.
Odcedzić i wrócić do stockpot. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka; dodając sól, do smaku, pieprz,masło, czosnek i śmietanę. Szpatułką wymieszać z serem i boczkiem.
W razie potrzeby dodaj więcej soli i pieprzu.