Zawijasy Z Kapusty Wieprzowej Z Cukrem
Zawijasy z kapusty wieprzowej z cukrem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz liście kapusty napa, kawałki zielonej cebuli, sos hoisin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zawijasy Z Kapusty Wieprzowej Z Cukrem, Kapusta Wieprzowo-Ryżowa Z Makaronem Celofanowym, oraz Okłady Z Kapusty.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników, dobrze mieszając; mieszankę przypraw rub równomiernie po wszystkich stronach wieprzowiny.
Umieścić wieprzowinę w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i zamknąć. Marynować w lodówce przez 1 godzinę, obracając co 20 minut.
Wyjąć wieprzowinę z lodówki; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Wyjąć wieprzowinę z worka i wyrzucić marynatę.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą porcję 12
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika; odstawić 10 minut.
Pokrój wieprzowinę w poprzek na 2-calowe kawałki i rozdrobnij 2 widelcami.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę rzepaku i 1 łyżkę oleju sezamowego na patelnię; zawirować do herbu.
Dodaj połowę rozdrobnionej wieprzowiny na patelnię; smażyć 4 minuty lub aż rumiane i krawędzie są ostre, mieszając od czasu do czasu. Powtórz procedurę z pozostałymi olejami i wieprzowiną.
Na każdym z 8 talerzy ułożyć 1 liść kapusty; wieprzowinę podzielić równomiernie między liście. Top każdej porcji z 1/4 szklanki ogórka i 2 łyżki zielonej cebuli.
Mżawka 1 łyżeczka hoisin na każdej porcji; top każdy z 1/2 łyżeczki Sambal oelek.