Zarda Bar-B-Q Creeper Beans

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Zarda Bar-B-Q Creeper Beans spróbować. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 224 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Mieszanka pikantnego sosu barbeque, cebula, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pirandai Thuvaiyal lub Adamant Creeper Chutney, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W holenderskim piekarniku, połączyć wieprzowinę i fasolę, SOS barbeque, brązowy cukier i cebula, i mieszać, aż dobrze wymieszane. Złożyć w papryce cayenne, habanero i papryki jalapeno. Mieszaj.
Piec, pod przykryciem, przez 60 do 75 minut.