Zapiekanka Śniadaniowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki śniadaniowej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka szpinaku, parmezanu, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wakacyjne śniadanie: Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Śniadanie na kolację Zapiekanka: łatwa zapiekanka hashbrown, oraz Zapiekanka Śniadaniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać indyka i szalotki i gotować, mieszając, aby rozbić wszelkie duże kawałki, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Ubić jajka, białka, mleko i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w dużej misce do połączenia.
Dodaj gotowaną kiełbasę, szpinak, sery i chleb i wrzucić, aby równomiernie rozprowadzić składniki.
Spryskaj 3-ćwiartkowe naczynie zapiekane sprayem do gotowania.
Masę jajeczną równomiernie rozprowadzić w naczyniu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub najlepiej przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Piec zapiekankę, odkryte, aż zestaw i lekko rumiane na górze, o 30 protokół.
Wskazówka: zamrozić zapiekaną zapiekankę na okres do 2 tygodni. Przykryć folią i podgrzać w temperaturze 350 stopni F do nagrzania, 35 do 45 minut.