Zapiekanka Śniadaniowa

Zapiekanka Śniadaniowa
Zapiekanka śniadaniowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka meksykańskiego sera, jednodniowe herbatniki, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wakacyjne śniadanie: Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Śniadanie na kolację Zapiekanka: łatwa zapiekanka hashbrown, oraz Zapiekanka Śniadaniowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej 10-calowy holenderski piekarnik na otwartym ogniu. W międzyczasie namoczyć chipsy w 1/2 szklanki mleka. To będzie twoja dolna skorupa. Namoczyć ciastka z pozostałymi składnikami, w razie potrzeby dodać dodatkowe mleko, aby uzyskać wilgotną konsystencję. Sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Wyjmij piekarnik z ognia, włóż najpierw chipsy, a następnie dodaj mieszankę biszkoptową. Zwróć holenderski piec do ognia. Należy zachować ostrożność podczas umieszczania węgli na górze i na dole. Gotować przez 20 do 30 minut lub do lekko jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podawać z sosem kaktusowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Puree wszystkie składniki razem i przechowywać w lodówce.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn