Zapiekanka ziemniaczana wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 279 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz warzywa, pieprz, zupę z selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, oraz Zapiekanka Ziemniaczana.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1/2 Puchar masła w 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia w piekarniku 350 5 do 6 minut lub do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W naczyniu posmarować maślaną skórką. na wierzchu polać warzywami. Wymieszać razem zupę i kolejne 4 składniki; rozłożyć na warzywach.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy brokułów mrożonych z lotu ptaka, fasoli szparagowej, cebuli perłowej i czerwonej papryki do mrożonych mieszanych warzyw.