Zapiekanka Z Łatwą Kapustą

Zapiekanka Z Łatwą Kapustą
Łatwa zapiekanka z kapusty może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 397 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 61 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, kapustę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Powolny Kuchenka Kapusta Rolada Zapiekanka, Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, oraz Zapiekanka Z Kapusty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 8x12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż będzie krucha, równomiernie rumiana, i już nie różowa, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Wymieszać cebulę, wodę, sos pomidorowy, czosnek, sól i czarny pieprz; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos PomidorowySos Pomidorowy
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
4
Dodać ryż, przykryć i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
5
Rozłóż połowę rozdrobnionej kapusty w przygotowanym naczyniu do pieczenia; przykryj połową mieszanki wołowiny. Powtórz warstwy. Ułóż boczek na ostatniej warstwie wołowiny. Przykryj naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
BoczekBoczek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż boczek będzie chrupiący i kapusta będzie miękka, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn