Zapiekanka z zielonej fasoli Kikkoman
Zapiekanka z zielonej fasoli przez Kikkoman może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, bułkę tartą Kikkoman panko, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli.
Instrukcje
Warstwę blanszowanej fasoli szparagowej na dnie wysmarowanego naczynia żaroodpornego. Masło rozpuścić na dużej patelni.
Podsmażyć grzyby, cebula i czosnek na maśle, aż cebula będzie miękka.
Dodaj krem z zupy grzybowej. Wymieszać, aby połączyć zupę i warzywa na patelni, wlać mieszaninę na fasolkę szparagową.
Posypać bułką tartą Panko.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 20 minut lub aż bułka tarta są rumiane.