Zapiekanka z warzyw korzeniowych ze śmietaną i Fontiną

Zapiekanka z warzyw korzeniowych ze śmietaną i Fontiną
Root Vegetable Gratinata ze śmietaną i Fontina może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 269 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, marchewkę, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Curry krem z zupy z warzyw korzeniowych, Fontina-Zupa Krabowa Warzywna, oraz Grillowane warzywa i Pizza Fontina.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pierwsze 4 składniki ułożyć na dużej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Skropić oliwą z oliwek, dodać sól morską i pieprz, i wrzucić do herbu. Pieczone warzywa 1 godzina 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Przenieś warzywa do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali. Wymieszaj śmietanę, fontinę i 1/2 łyżki natki pietruszki; posyp wierzch parmezanem, bułką tartą i pozostałą 1/2 łyżką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec 10 minut więcej lub do bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn