Zapiekanka Z Tuńczykiem I Grzybami
Zapiekanka z tuńczykiem wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz bułkę tartą, mleko, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Tuńczykiem I Grzybami, Zapiekanka Z Tuńczykiem I Grzybami, oraz Pyszna Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem I Grzybami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 1-litrową zapiekankę.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W misce do mieszania, połączyć zupę grzybową, mleko, sól i pieprz.
Dokładnie wymieszać. Następnie dodaj tuńczyka, grzyby i makaron.
Wlać mieszaninę do natłuszczonego naczynia żaroodpornego.
W innej misce do mieszania, połączyć bułkę tartą, masło i tymianek.
Posypać czubkiem mieszaniny.
Piec Odkryte w nagrzanym piekarniku przez 40 minut lub do bulgotania i złoty kolor.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.