Zapiekanka z trzech fasoli
Zapiekanka z trzech fasoli to bezglutenowa, bezmleczna, laktoowowegetariańska i wegańska potrawa z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 211 kalorii , 9 g białka i 2 g tłuszczu . Za 52 centy za porcję przepis ten pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, ketchupu, ciecierzycy i cebuli. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka na zimę . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 53% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Meksykański dip z trzech serów , Dżem z trzech jagód i Stromboli z trzech mięs .
Instrukcje
W naczyniu do pieczenia o pojemności 2-1/2 qt. wymieszaj fasolę; odstaw. Na patelni smaż wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż wołowina nie będzie już różowa.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do patelni; dobrze wymieszaj. Wymieszaj mieszankę wołową z fasolą.
Piec w temperaturze 350° przez około 45 minut lub do momentu, aż będzie dobrze podgrzane.