Zapiekanka z squasha babci
Zapiekanka squasha babci może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu pieprzowego, marchew, skondensowany krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka Cherokee babci, Golden Beet, Granny Smith, Butternut Squash & Thyme Gratins Wit, oraz Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać Kabaczek i cebulę; gotować do miękkości, ale nadal twarde.
W dużej misce, wymieszać squash, cebula, krem z rosołu, śmietana, masło, starta marchewka, ser Cheddar, papryka pimento, sól i pieprz.
Wlać mieszaninę do średniego naczynia do pieczenia i posypać wierzch mieszanką sosu sałatkowego w stylu włoskim.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.