Zapiekanka squasha babci może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu pieprzowego, marchew, skondensowany krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka Cherokee babci, Golden Beet, Granny Smith, Butternut Squash & Thyme Gratins Wit, oraz Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać Kabaczek i cebulę; gotować do miękkości, ale nadal twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Cebula
4
Drenaż.
5
W dużej misce, wymieszać squash, cebula, krem z rosołu, śmietana, masło, starta marchewka, ser Cheddar, papryka pimento, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Rosołu
Sól I Pieprz
Ser Cheddar
Kwaśna śmietana
Marchew
Papryka
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Masło
Nóż Do Obierania
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać mieszaninę do średniego naczynia do pieczenia i posypać wierzch mieszanką sosu sałatkowego w stylu włoskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Sosów Sałatkowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.