Zapiekanka z Pepperoni i serem

Zapiekanka z Pepperoni i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki Pepperoni i sera. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 978 kalorii, 37g białka, oraz 42g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bułkę tartą, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zapiekanka Pepperoni, Zapiekanka Do Pizzy Pepperoni, oraz Zapiekanka Do Pizzy Pepperoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić duży garnek z wodą do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać dużą szczyptę soli i makaron. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Zdjąć pokrywę i gotować przez 5 minut. Makaron nie zostanie całkowicie ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Tymczasem na dużej patelni na średnim ogniu dodaj 1 łyżkę oleju. Gdy jest gorąco, dodać cebulę i cukinię i gotować, aż zmiękną i lekko brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać czosnek i pepperoni i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj pomidory i bazylii i gotować na wolnym ogniu przez 5 protokół. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem. Rezerwa 1 filiżanka sosu pomidorowego do innego użytku, takich jak okrągły 2 przepis czosnek chleb Pizza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
8
Wymieszać makaron i ser na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i wygładzić wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
10
Bułkę tartą równomiernie posypać wierzchem i skropić 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cienki-Cienki-
11
Piec, aż top jest rumiane i zapiekanka jest bulgotanie, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn