Zapiekanka z pasternakiem i Portobello

Pasternak i zapiekanka Portobello mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szalotki, pasternak, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Pasternak-Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków, Zapiekanka Spaghetti Portobello, oraz Zapiekanka z pieczarkami, pasternakiem, ziemniakami i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń brązowe skrzela z spodów czapek grzybów portobello za pomocą łyżki i wyrzuć skrzela. Posiekać do środka 3 1/2 szklanki.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać posiekaną szynkę; podsmażyć 2 minuty, często mieszając.
Dodaj cebulę i szalotki; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać grzyby i bulion; gotować 5 minut, często mieszając.
Dodać pasternak i pieprz; gotować 5 minut, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem. Mieszankę łyżką do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Połączyć bułkę tartą i natkę pietruszki; posypać mieszaniną grzybów.
Piec w 375 przez 10 minut lub do złotego koloru.