Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny

Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny
Zapiekanka z mielonej wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 34g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, marchewkę, krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Zapiekanka z mielonej wołowiny babci, Zapiekanka Z Makaronem Z Mielonej Wołowiny, oraz Zapiekanka z mielonej wołowiny z serem i makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, sól, i czarny pieprz na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj cebulę, zielona papryka, marchew, i czosnek do mielonej wołowiny; gotować i mieszać, aż cebula jest lekko rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
3
Wymieszać pomidory, sos pomidorowy, grzyby, brązowy cukier, i sos Worcestershire do mielonej mieszanki wołowo-warzywnej; doprawić solą i czarnym pieprzem. Gotować na niskim poziomie, aż ciecz jest zmniejszona i smaki mają mieszane, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron muszka w wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez jeszcze firmy do ukąszenia, o 12 protokół; odcedzić i przenieść makaron do naczynia zapiekanki 9x13-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Łyżka śmietany zupy grzybowej nad makaronem muszkatołowym; wierzch z mieloną mieszanką wołowo-pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
FarfalleFarfalle
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
7
Na wierzch posypać serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka bulgotnie i ser cheddar topi się, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn