Zapiekanka z makaronem z tuńczykiem IV może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyka, mleko, makaron łokciowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niskotłuszczowa Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron gotować we wrzącej wodzie przez 8 do 10 minut, lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
W średniej misce połącz tuńczyka, skondensowaną zupę i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Zupa
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać z makaronem i wlać do naczynia żaroodpornego 2 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
5
Posypać serem Cheddar i rozgniecione grzanki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Grzanki
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut, lub do bulgotania i rumiane na górze.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.