Zapiekanka Z Makaronem Warzywnym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z makaronem warzywnym. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 14g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, makaron penne, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Niskotłuszczowa Zapiekanka warzywno-makaronowa, Zapiekanka z pieczonych warzyw i makaronu, oraz Zapiekanka Warzywna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 protokół. Wymieszać brokuły, grzyby i zielony pieprz, i gotować 6 do 8 minut więcej, lub aż makaron jest al dente; odcedzić.
W międzyczasie roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę i czosnek przez 1 do 2 minut. Wymieszać z mąką i mlekiem; gotować 5 minut, lub aż mieszanina pokryje tył łyżki.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/2 szklanki parmezanu, sól i pieprz.
W naczyniu do pieczenia 9x13 cali połączyć makaron, warzywa, mieszaninę mleka i 4 łyżki bazylii.
Posypać bułką tartą, 2 łyżkami parmezanu i pozostałą 1 łyżką bazylii. Płaszcz z maślanym sprayem do gotowania.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub do złotego koloru.