Zapiekanka Z Kurczaka Gloria

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zapiekanki z kurczaka Gloria. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 364 kalorie, 24g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pieprzu, ser muenster, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wino sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Kurczaka Gloria, Maduros en Gloria (zapiekanka z babeczki słodkiej), oraz Kurczak a la Gloria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Posypać obie strony kurczaka solą i pieprzem. Łyżka mąki na płytkim naczyniu lub talerzu ciasta. Obie strony kurczaka zalać mąką; wytrząsnąć nadmiar.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Brązowy kurczak po obu stronach. (Nie musisz gotować kurczaka całkowicie, ponieważ zakończy gotowanie w piekarniku.)
Przenieś kurczaka do szklanego naczynia do pieczenia 13x9 cali (3-quart).
Miejsce masło w tej samej patelni; niech stopić na średnim ogniu.
Dodać grzyby, posypać solą i pieprzem. Gotować i mieszać grzyby do złotego koloru. Wymieszać z sherry; gotować i mieszać przez dodatkowe 1 do 2 minut. Wymieszać z zupą; dobrze wymieszać. Gotować do całkowitego ogrzania.
Polej kurczaka sosem grzybowym; każdy kawałek kurczaka polej jednym plastrem sera. Złożyć ser na pół, jeśli jest zbyt szeroki na kawałek kurczaka.
Przykryć naczynie folią; piec 30 minut. Po 30 minutach, włączyć piekarnik do wrzenia ustawienie.
Usuń folię z naczynia; dusić 1 do 2 minut, aby brązowy ser.
Wyjąć z piekarnika; odstawić do ostygnięcia.