Zapiekanka Z Krewetkami
Zapiekanka z krewetkami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 519 kalorii, 41g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać krem z zupy krewetki, krewetki, ryż, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Z Krewetkami, Zapiekanka z krewetkami i groszkiem, oraz Zapiekanka Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 2 szklanki wody, wymieszać z ryżem i przykryć. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż woda zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj krewetki i następny 2 składniki; smażyć 4 do 5 minut lub tylko do krewetki kolei różowy. Wymieszać z zupą, następne 4 składniki, gorący ugotowany ryż i 1/2 szklanki parmezanu. Łyżka do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Piec w 400 przez 25 do 30 minut lub do bąbelków.
Uwaga: testowaliśmy mieszankę przypraw Pictsweet do mrożonych warzyw pokrojonych w kostkę.