Zapiekanka z kiełbasą i jajkiem

Zapiekanka z kiełbasą i jajkiem
Przepis na zapiekankę z kiełbasą i jajkiem można przygotować w około 55 minut . Jedna porcja zawiera 293 kalorie , 16 g białka i 21 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 10 osób i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny na zimę . Jeśli masz pod ręką ser cheddar, chleb, musztardę mieloną i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 36% , co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy obejmują Ryż ze smażonym jajkiem i kiełbasą , Sałatka śniadaniowa z kiełbasą, szpinakiem i jajkiem przepiórczym oraz Zapiekanka z kapustą i kiełbasą .

Instrukcje

1
Na patelni zrumień i pokrusz kiełbasę; odcedź i odstaw. W dużej misce ubij jajka; dodaj mleko, sól i musztardę. Wymieszaj z kostkami chleba, serem i kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 11 cali x 7 cali. Przykryć i schłodzić w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn