Zapiekanka Z Indyka Rotini
Zapiekanka z indyka Rotini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 622 kalorie, 51g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz mieszankę sosu alfredo, liść laurowy, uda z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Indyka Rotini, Zapiekanka Rotini, oraz Zapiekanka Z Kurczaka Rotini.
Instrukcje
Wlać bulion i wodę do 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchenki.
Dodaj seler, tymianek i liść laurowy. Top z indykiem.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin lub do indyka jest miękka.
Usunąć indyka, seler i liść laurowy; wyrzucić seler i liść laurowy.
Zwiększ ciepło do wysokiego ustawienia.
Wymieszać sos wymieszać (na sucho) i zupę; wymieszać do wolnej kuchenki. Wymieszać z brokułami. Przykryć i gotować około 30 protokół lub aż zgęstnieje.
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podczas gotowania makaronu usuń mięso indycze z kości i pokrój na kawałki; wyrzuć kości.
Zwróć indyka do powolnej kuchenki. Wymieszać z makaronem i serem.