Zapiekanka Z Homara New Brunswick

Zapiekanka Z Homara New Brunswick
Zapiekanka z homara z Nowego Brunszwiku może być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Na $6.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 310 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jeśli masz pieprz, musztarda, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. 49 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makieta Zapiekanka Z Homara, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
3 łyżki masła rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, musztardą w proszku, solą i pieprzem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wlać mleko i śmietanę, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż zgęstnieje i gładka, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać pieczarki i ser, mieszać aż ser się rozpuści. Złóż pokrojone w kostkę mięso homara i kostki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Wlać do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6
Bułkę tartą wymieszać z pozostałą 1 łyżką roztopionego masła, aby zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
7
Posypać okruchy na zapiekankę.
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż okruchy rumiane, a zapiekanka jest gorąca; o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn