Zapiekanka Z Fasoli Piknikowej

Zapiekanka Z Fasoli Piknikowej
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa i bezmleczna? Zapiekanka z fasoli piknikowej może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, keczup, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Piknikowa Z Pięcioma Fasolami, Sałatka piknikowa z Pastanem i fasolą, oraz Piknik-Idealna Sałatka Z Dwóch Fasol dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj fasolę, cebulę, brązowy cukier i keczup.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Przenieś do natłuszczonego 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Posyp boczkiem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Odkryć; piec 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn