Potrzebujesz przystawka bezglutenowa i bezmleczna? Zapiekanka z fasoli piknikowej może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, keczup, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Piknikowa Z Pięcioma Fasolami, Sałatka piknikowa z Pastanem i fasolą, oraz Piknik-Idealna Sałatka Z Dwóch Fasol dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj fasolę, cebulę, brązowy cukier i keczup.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieś do natłuszczonego 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Posyp boczkiem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Odkryć; piec 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego