Zapiekanka z fasoli i karczocha z kozim serem

Zapiekanka z fasoli i karczocha z kozim serem
Zapiekanka z fasoli i karczocha z kozim serem to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli, pora, fasola granatowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Fasoli I Karczocha, Karczoch & Kozi Ser Warstwowy, oraz Naleśniki Z Karczocha Z Kozim Serem.

Instrukcje

1
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy utworzą się, aby odmierzyć 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Fasolę odcedzić w durszlaku na misce, rezerwując płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj wystarczającą ilość wody do cieczy, aby odmierzyć 1 filiżankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Połącz fasolę, tymianek, szałwię, pieprz i 1 ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj 3 ząbki czosnku, por, rozmaryn, sól, i karczochy; smażyć 4 protokół. Wymieszać płynną mieszaninę fasoli. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Zdjąć z ognia.
9
Rozłóż połowę mieszanki fasoli w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania, a następnie polej połowę kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Ser KoziSer Kozi
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
10
Mieszankę karczocha rozprowadzić na kozim serze; dodać pozostałą mieszankę fasoli i pozostały ser kozi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
11
Połączyć bułkę tartą i 1 łyżkę oleju; posypać kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Ser KoziSer Kozi
Cienki-Cienki-
12
Piec w 400 przez 25 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn