Zapiekanka Z Dyni
Zapiekanka z squasha może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 3113 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, masło, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Saute squash w trochę oleju roślinnego na średnim ogniu, aż całkowicie rozbite, o 15 do 20 protokół. Ułóż durszlak czystym ręcznikiem do herbaty.
Umieść gotowaną squash w wyłożonym durszlaku. Wycisnąć nadmiar wilgoci z squasha. Odstawić.
W średniej wielkości patelni, podsmażyć cebulę na maśle przez 5 protokół.
Wyjąć z patelni i wymieszać wszystkie składniki razem z wyjątkiem okruchów krakersów.
Wlać mieszaninę do maślanego naczynia żaroodpornego i wierzch z okruchami krakersów.
Piec przez 25 do 30 minut.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.