Zapiekanka z dorsza, ziemniaków i kopru włoskiego

Zapiekanka z dorsza, ziemniaków i kopru włoskiego
Zapiekanka z dorsza, ziemniaków i kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jeśli masz sól, ząbki czosnku, świeżą pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zapiekanka z korzenia selera, ziemniaka i kopru włoskiego z dorszem inkrustowanym orzechami, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój Cebulki kopru włoskiego w poprzek na plastry o grubości 1/16 cala za pomocą krajalnicy. Obrać ziemniaki i pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/16 cala za pomocą krajalnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
ZiemniakZiemniak
3
Koper włoski i ziemniaki przełożyć do naczynia do pieczenia i wymieszać z czosnkiem, solą, pieprzem i 4 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Rozłóż warzywa równomiernie w naczyniu i piec, pokryte folią, w środku piekarnika, aż tylko miękkie, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem i układamy na wierzchu warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
RybyRyby
6
Skropić pozostałe 2 łyżki oleju i piec, odkryte, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
* Dostępne na rynkach azjatyckich, wiele sklepów z naczyniami kuchennymi i Uwajimaya (800-889-1928).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn