Zapiekanka z dorsza, ziemniaków i kopru włoskiego

Zapiekanka z dorsza, ziemniaków i kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Jeśli masz sól, ząbki czosnku, świeżą pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zapiekanka z korzenia selera, ziemniaka i kopru włoskiego z dorszem inkrustowanym orzechami, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pokrój Cebulki kopru włoskiego w poprzek na plastry o grubości 1/16 cala za pomocą krajalnicy. Obrać ziemniaki i pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/16 cala za pomocą krajalnicy.
Koper włoski i ziemniaki przełożyć do naczynia do pieczenia i wymieszać z czosnkiem, solą, pieprzem i 4 łyżkami oleju.
Rozłóż warzywa równomiernie w naczyniu i piec, pokryte folią, w środku piekarnika, aż tylko miękkie, 25 do 30 protokół.
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem i układamy na wierzchu warzyw.
Skropić pozostałe 2 łyżki oleju i piec, odkryte, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 12 do 15 protokół.
* Dostępne na rynkach azjatyckich, wiele sklepów z naczyniami kuchennymi i Uwajimaya (800-889-1928).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.