Zapiekanka szwajcarska z kukurydzą

Zapiekanka z wolnowaru szwajcarskiej kukurydzy zajmuje od początku do końca około 4 godzin i 10 minut. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,03 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12 g białka, 31 g tłuszczu i łącznie 379 kalorii. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne na jesień. Mieszanka jajek, gęstej śmietanki do ubijania, mielonego pieprzu i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 30%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak szwajcarska wolnowarowa zapiekanka kukurydziana, wolnowarowa południowo-zachodnia zapiekanka kukurydziana oraz wolnowarowa zapiekanka z makaronem i kukurydzą.
Instrukcje
Spryskaj wnętrze wolnowaru sprayem kuchennym.
W misce wymieszaj kukurydzę, śmietanę, ser szwajcarski i jajka; dopraw czarnym pieprzem.
Wlać mieszaninę kukurydzy do wolnowaru.
Gotuj na niskim poziomie, aż będzie ugotowany i ser się roztopi, od 4 do 4 1/2 godziny