Zapiekanka Poblano Picadillo
Poblano Picadillo Zapiekanka wymaga około 1 godzina i 19 minut od początku do końca. Na 2,67 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 338 kalorii, 21g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ząbek czosnku, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Zapiekanka Z Kurczaka Poblano, Zapiekanka Enchilada Z Kurczaka Poblano, oraz Vincent Price Sopa Poblano-Zupa Poblano Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść połówki Poblano chile, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; spłaszczyć ręcznie. Broil 16 minut lub do poczernienia.
Umieść chiles w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; uszczelnij.
Odstawić na 10 minut. Obrać i wyrzucić skórki; pokroić połówki chile W paski, aby zmierzyć 3/4 szklanki. Zarezerwować Pozostałe chile do innego użytku.
Podczas gdy chile stoi, gotować brązowy ryż zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić.
Gotować wołowinę, cebula, i czosnek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając pokruszyć wołowinę. (
W razie potrzeby odcedzić i zwrócić mieszaninę wołowiny na patelnię.)
Dodać ryż, pokrojone w kostkę pomidory i kolejne 9 składników. Doprowadzić do wrzenia; gotować, odkryte, 3 minuty.
Łyżka 3 szklanki mieszanki wołowiny do 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Top z Chile paski i pozostałej mieszanki wołowiny.
Piec, Odkryte, w 350 przez 20 minut lub do bąbelków.
Wyjąć z piekarnika; posypać serem. Przykryć luźno folią; odstawić na 5 minut lub do rozpuszczenia sera.