Zapiekanka Kukurydziana Bez Jajek
Zapiekanka z kukurydzy bez jaj może być tylko przystawką, której szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kukurydzę, mieszankę chleba kukurydzianego, kukurydzę z kernela i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Patelnia Z Cukinią Słodką Kukurydzą Hash Egg, Jadalne ciasto na ciasteczka (bez jaj i bez nabiału), oraz Kukurydza Bezglutenowe Słodkie Ziemniaki Łyżka Chleb.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać kukurydzę z całego jądra, kukurydzę w stylu śmietany i chleb kukurydziany wymieszać w dużej misce.
Do miski wlać roztopioną margarynę; wymieszać. Złóż śmietanę do mieszanki kukurydzy, aż będzie gładka.
Wlać do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie rumiane i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, 45 minut do 1 godziny. Schłodzić w patelniach przez 5 minut przed podaniem.