Zapiekanka Enchilada Slow-Cooker

Zapiekanka Enchilada Slow-Cooker
Przepis Slow-Cooker Enchilada Casserole jest gotowy w około 3 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cheddar, tortille kukurydziane, SOS enchilada, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: do powolnej zapiekanki Enchilada, Powolna Zapiekanka Quinoan Enchilada, oraz Slow Cooker Black Bean Enchilada Casserole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika około 5 cali od brojlerów i rozgrzej brojlery do wysokiej. Tost tortille pod brojlerem, obracając raz, aż lekko nakrapiane, 2 do 3 minut w sumie. Rezerwa 2 Łyżki. SOS enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Fasolę i pozostały sos połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mgiełka slow-cooker wstawić sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
4
Umieść 3 tortille na dnie, rozbijając jedną na kawałki, jeśli to konieczne, aby przykryć dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
5
Rozłóż połowę mieszanki fasoli na tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Posypać 1 szklanką kukurydzy i 1/2 szklanki sera. Powtórz z 3 więcej tortillas, pozostałą mieszaniną fasoli, pozostałą kukurydzą i 1 szklanką sera. Na wierzchu 3 Pozostałe tortille, SOS reserved i pozostały 1 szklanka sera. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż ser topi się i zaczyna chrupać na brzegach, 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
SerSer
SOSSOS
KukurydzaKukurydza

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn