Zapiekanka Do Squasha Z Chrupiącą Polewą Z Chipsów Ziemniaczanych
All - American Squash zapiekanka z chrupiącą polewą z chipsów ziemniaczanych może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.38 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka squasha, śmietana, krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka z dyni i jabłek z chrupiącą polewą, Amerykański kawior z chrupiącymi naleśnikami ziemniaczanymi Yukon Gold, oraz Zapiekanka z kurczaka i grzybów z chrupiącą polewą Panko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić kabaczka i cukinię w plastry o grubości 1/4 cala; umieścić w holenderskim piekarniku.
Dodaj posiekaną cebulę, 2 łyżeczki. sól i woda do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 5 minut; dobrze odcedzić.
Wymieszać razem startą marchewkę, kolejne 3 składniki i pozostałą 1/2 łyżeczki. sól w dużej misce; złożyć w mieszaninie squasha.
Posypać 1 filiżanka rozdrobnione chipsy w dolnej części lekko nasmarowane 13-x 9-calowy naczynia do pieczenia. Łyżka mieszanki squasha nad rozdrobnionych wiórów, a top z pozostałych wiórów.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub do bąbelków i złoty, ekranowanie folią aluminiową po 20 do 25 minut, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.