Zapiekanka
Zapiekanka jest bezglutenowy danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 31% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 50 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Ze Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 94%, to danie jest wybitne. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa i inne tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę, Zapiekanka z kapusty {aktualizacja klasycznej zapiekanki z zielonej fasoli na Święto Dziękczynienia}, oraz Reuben Casserole-uchwyć specjalne smaki kanapek w zapiekance podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować naczynie do pieczenia 9x13 cali; odstawić
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal jędrne, około 15 minut.
Umieść chudą mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż wołowina jest równomiernie rumiane i cebula jest miękka.
Odcedzić tłuszcz i wymieszać z marchewką, fasolką szparagową, śmietaną z grzybami i zupą pomidorową.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i ułożyć tłuczonymi ziemniakami.
Posypać serem Cheddar i piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, gdy ziemniaki będą lekko rumiane.