Zapiekane Tacos rybne z sosem tatarskim Chipotle

Zapiekane Tacos rybne z sosem tatarskim Chipotle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Crackling Fish Tacos z sosem tatarskim Chipotle. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.96 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, liście rukoli, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crackling Fish Tacos, Tacos rybne z sosem Chipotle Ranch #weekdaysupper, oraz Przyjazne dzieciom Tacos rybne z surówką i sosem Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki sosu tatarskiego w małej misce, używając soli do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ryby opłucz pod zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Pokroić w 1-calowe kawałki i umieścić w misce z sosem Worcestershire, czosnek, sól i pieprz. Obróć rybę w płaszcz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 20 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieścić mąkę w płytkim naczyniu i wrzucić kawałki ryby w nim, kilka na raz, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. (Aby sprawdzić, czy jest wystarczająco gorąco, umieść mały kawałek chleba w oleju; powinien natychmiast skwierczeć.) Ostrożnie dodawać kilka kawałków ryby na raz, wytrząsając nadmiar mąki przed umieszczeniem ich w oleju. Smażyć na złoty kolor, 4 do 6 minut; przenieść na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Tymczasem, rozgrzać patelnię średniej na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj tortillę i ogrzać przez 10 do 20 sekund z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
8
Umieść na talerzu i przykryj ręcznikiem kuchennym; powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
9
Na rozgrzanej tortilli rozprowadź łyżkę sosu tatarowego chipotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10
Dodać kilka kawałków ogórka i top z 3 lub 4 kawałki ryby, kilka rukoli i liście kolendry i trochę skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Podawać z limonką i sosem tatarskim na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Klin WapiennyKlin Wapienny
12
Zdjęcia Tina Rupp

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn