Zapiekane Tacos rybne z sosem tatarskim Chipotle

Zapiekane Tacos rybne z sosem tatarskim Chipotle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Crackling Fish Tacos z sosem tatarskim Chipotle. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.96 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, liście rukoli, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crackling Fish Tacos, Tacos rybne z sosem Chipotle Ranch #weekdaysupper, oraz Przyjazne dzieciom Tacos rybne z surówką i sosem Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki sosu tatarskiego w małej misce, używając soli do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ryby opłucz pod zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Pokroić w 1-calowe kawałki i umieścić w misce z sosem Worcestershire, czosnek, sól i pieprz. Obróć rybę w płaszcz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 20 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieścić mąkę w płytkim naczyniu i wrzucić kawałki ryby w nim, kilka na raz, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. (Aby sprawdzić, czy jest wystarczająco gorąco, umieść mały kawałek chleba w oleju; powinien natychmiast skwierczeć.) Ostrożnie dodawać kilka kawałków ryby na raz, wytrząsając nadmiar mąki przed umieszczeniem ich w oleju. Smażyć na złoty kolor, 4 do 6 minut; przenieść na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Tymczasem, rozgrzać patelnię średniej na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj tortillę i ogrzać przez 10 do 20 sekund z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
8
Umieść na talerzu i przykryj ręcznikiem kuchennym; powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
9
Na rozgrzanej tortilli rozprowadź łyżkę sosu tatarowego chipotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
Dodać kilka kawałków ogórka i top z 3 lub 4 kawałki ryby, kilka rukoli i liście kolendry i trochę skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Podawać z limonką i sosem tatarskim na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Klin WapiennyKlin Wapienny
12
Zdjęcia Tina Rupp

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn