Zapiekane szparagi z sosem maślanym balsamicznym
Zapiekane szparagi z sosem maślanym balsamicznym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka szparagów, sól i pieprz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Zapiekane Szparagi Z Balsamicznym Sosem Maślanym, Zapiekane Szparagi Balsamiczne, oraz Szparagi Z Masłem Balsamicznym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ułóż szparagi na blasze do pieczenia. Zalać sprayem do gotowania, doprawić solą i pieprzem.
Szparagi piec 12 minut w nagrzanym piekarniku, lub do miękkości.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Wyjąć z ognia i wymieszać z sosem sojowym i octem balsamicznym.
Do podania polać upieczone szparagi.