Zapiekane przegrzebki z sosem Estragonowo-maślanym

Zapiekane przegrzebki z sosem Estragonowo-maślanym
Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 200 kalorii, 1G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, estragon, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki na mikro zielonych z pomarańczowym estragonem Vinaigrette z masłem gotowany Homar, Kurczak zapiekany w sosie maślanym estragonowym, oraz Zapiekane Przegrzebki W Sosie Maślanym Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pat przegrzebki suche i posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu (łącznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Ciepła 1 łyżka masła w patelni 12-calowy nonstick na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie sear przegrzebki, obracając raz, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 5 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Przełożyć na talerz.
4
Dodaj szalotka, Wino, i ocet na patelni i gotować, skrobanie się brązowe kawałki, aż zredukowana do 2 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
5
Dodaj soki z talerza i w razie potrzeby gotuj, aż płyn zmniejszy się do około 1/4 szklanki. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać 3 łyżki masła, mieszając, aż prawie stopi, następnie dodać pozostałe 3 łyżki masła i wirować aż włączone i sos ma kremową konsystencję. Wymieszać estragon i sól do smaku; polać sosem przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn