Zapiekane przegrzebki z pomidorem Beurre Blanc

Zapiekane przegrzebki z pomidorem Beurre Blanc
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jeśli masz sól, wodę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z pomidorem i białą czekoladą Beurre Blanc, Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc, oraz Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc.

Instrukcje

1
Namoczyć pomidory w ciepłej wodzie, aż zmiękną, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Odcedzić i osuszyć, a następnie zmielić. Wymieszać pomidory, masło i sól, a następnie uformować w 8-calowy kłodę na arkuszu folii i schłodzić, owinięte folią, aż będą twarde, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Mięso MieloneMięso Mielone
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Pokrój masło pomidorowe na 12 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Szalotkę ugotować w 1 kawałku masła pomidorowego (pozostawić masło schłodzone) w małym ciężkim rondlu na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż zmięknie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodaj wino i gotuj, aż płyn zmniejszy się do około 1/3 szklanki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Zmniejszyć ogień do niskiej i ubijać w pozostałym zimnym maśle pomidorowym 1 kawałek na raz, dodając każdy kawałek przed poprzednim całkowicie stopił się i podnosząc patelnię z ciepła od czasu do czasu do ostygnięcia mieszaniny (sos nie powinien być wystarczająco gorący, aby oddzielić).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Ubić wodą i sokiem z cytryny, następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Przenieść beurre blanc do miski i zachować ciepło, przykryte, w większej misce z ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Pat przegrzebki suche i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Rozgrzać 1 łyżeczka oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie sear 6 do 8 przegrzebki, obracając raz, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, 2 do 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Przełożyć na talerz jako ugotowany i ogrzać, luźno przykryć folią. Sear Pozostałe przegrzebki w ten sam sposób, wycierając patelnię i dodając około 1 łyżeczka oleju między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Łyżka 3 łyżki beurre blanc na każdym z 6 talerzy, następnie wierzch przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre BlancBeurre Blanc
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn