Zapiekane przegrzebki z naleśnikiem ziemniaczano-gruszkowym i szampanem Beurre Blanc
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 464 kalorie, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, wino musujące i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Sylwester. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc, Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc, oraz Zapiekane przegrzebki z pomidorem Beurre Blanc.
Instrukcje
1
Ciasto ziemniaczane: wycisnąć wodę z ziemniaków papierowymi ręcznikami. W dużej misce połączyć dodać ziemniaki i pozostałe składniki, z wyjątkiem oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu. Wrzuć 6 dużych łyżek mieszanki ziemniaków do oleju, aby zrobić 6 placków ziemniaczanych. Gotować, aż ziemniaki będą chrupiące i złote, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć na wyłożoną ręcznikiem papierowym płytę i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Przegrzebki: doprawić do smaku solą i pieprzem i natrzeć Curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Rozgrzać olej na dużym ogniu w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj przegrzebki do gorącej patelni i zapiekać przez około 2 protokół z pierwszej strony i 1 minutę po drugiej stronie. Przegrzebki powinny być nieprzezroczyste w środku i lekko jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Beurre blanc: w średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć szalotki, tymianek, liść laurowy, pieprz, ocet i szampan i gotowane do zmniejszenia do 1 łyżka stołowa. Odcedzić płyn i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre Blanc
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
Słonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
8
Dodaj śmietanę i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Masło pokroić w kostkę i ubić do octu. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Redukcja
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
10
Aby służyć, umieścić ciasto ziemniaczane na każdym talerzu, top z przegrzebka i skropić ciepłym sosem beurre blanc.
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.