Zapiekane przegrzebki z izraelskim kuskusem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 605 kalorii. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, sok z cytryny z 1 cytryny, jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Jagnięcina Ze Złotym Izraelskim Kuskusem, Kurczak Smażony Na Patelni Na Izraelskim Kuskusie Z Pieczonymi Pomidorami, oraz Zapiekane piersi z kurczaka z izraelskim kuskusem, granatem i fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj bulion do 12-calowej patelni na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać kuskus i kukurydzę, doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać, aby połączyć, i zmniejszyć ogień do nagiego gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i pozostawić do gotowania, mieszając od czasu do czasu, aż nadmiar płynu zostanie wchłonięty, 8 do 10 minut. Wymieszać 1 łyżkę oleju i sok z cytryny, przykryć i gotować jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Umieścić kuskus w misce i połączyć z szalotki, pomidory, jalapeno, i kolendry. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Pat przegrzebki suche ręcznikiem papierowym, a następnie obficie doprawić solą i pieprzem. W tej samej patelni, rozgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż ledwo pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj przegrzebki i gotować bez ruchu, aż złoty kolor z pierwszej strony, 2 do 3 protokół, flip, i gotować, aż ledwo gotowane przez, O 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Umieścić na wierzchu mieszanki kuskus i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.