Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc

Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc
Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 225 kalorii, 1G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Jeśli masz masło ziemi o, przegrzebki morskie, ocet winny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc, Zapiekane przegrzebki z pomidorem Beurre Blanc, oraz Zapiekane przegrzebki z pomidorem i białą czekoladą Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, stopić 1 łyżkę masła na średnim ogniu. Gotować przegrzebki na maśle o 5 protokół, obracając raz, aż złoty kolor na zewnątrz i biały i nieprzezroczyste wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń przegrzebki do serwowania płyty; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
3
Dodaj czosnek, szalotka, Wino i ocet na patelni, mieszając, aby rozluźnić brązowe cząstki. Gotować, aż płyn zmniejszy się do mniej niż połowy. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać 4 łyżki masła. Gotować i mieszać, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pozostałe 3 łyżki masła; gotuj i mieszaj, aż sos zgęstnieje i będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
5
Nacisnąć sos przez drobny sitko; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
6
Polać sosem przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SOSSOS
7
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn