Zapiekane Przegrzebki Z Boczkiem

Zapiekane Przegrzebki Z Boczkiem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.81 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 23 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz szalotkę, sól i pieprz, przegrzebki morskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki ze szpinakiem i boczkiem, Zapiekane przegrzebki U-10 z dżemem z boczku i bazylią, oraz Zapiekane przegrzebki z zwiędłą rukolą i boczkiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn