Zapiekane przegrzebki Morskie w Beurre Blanc z warzywami Baby Spring w cieście francuskim
Zapiekane przegrzebki Morskie w Beurre Blanc z warzywami Baby Spring w cieście francuskim to Wegetariańskie danie główne. Na 11,03 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1204 kalorii, 12g białka, oraz 90 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto francuskie, groszek, liście laurowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc, Zapiekane przegrzebki z pomidorem Beurre Blanc, oraz Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Zacznij od pieczenia ciasta francuskiego "kubki".
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na Pół
3
Rozmrożone arkusze ciasta francuskiego połóż na lekko zalanej mąką, chłodnej powierzchni. Za pomocą okrągłego noża 4 1/2 cala Wytnij 4 okręgi. Połóż je na wyłożonej pergaminem blasze. Lekko zdobądź wierzchołki ciasta francuskiego za pomocą 4-calowego okrągłego noża. Pomoże to usunąć wierzch ciasta francuskiego po ugotowaniu, aby utworzyć "kubek". Ubij jajko, a następnie użyj szczotki do ciasta, aby umyć wierzch. Doprawić solą morską i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na Pół
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec w piekarniku przez 12 do 15 minut, aż złoty i chrupiące. Po ostygnięciu wyciąć "wierzchołki" "kubków" i ułożyć podstawy na talerzach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Podczas gdy" kubki " pieczenia, zrobić Beurre blanc. W dużym, czystym rondlu dodaj szalotkę, białe wino, biały ocet winny, świeży tymianek i liście laurowe. Dusić, aż zmniejszy się o połowę, a następnie dobrze doprawić solą i dużą ilością świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Odcedzić SOS, umieścić z powrotem na małym ogniu i zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ocet Winny Biały
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina Wieprzowa
Piersi Bażanta Jeśli)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
6
Dodać śmietanę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Dodawać masło po kilka kostek jednocześnie mieszając, aż sos zgęstnieje. Ogrzać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Blanszujemy groszek i marchewkę. Ustawić garnek osolonej wody na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch I Marchew
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Najpierw dodaj marchew, aby dać im przewagę, a następnie krótko dodaj groszek, aby ugotować warzywa do miękkości, ale nadal twarde-około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
10
Odcedzić i odstawić.
11
Czyste przegrzebki i doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Ustaw dużą patelnię saute na dużym ogniu i dodaj oliwę z oliwek. Po podgrzaniu, dodać przegrzebki i gotować bez przeszkód przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż dobrze rumiane. Odstawić na ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Zwiększyć ciepło i dodać kurki i saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
13
Dodaj marchew i groszek na patelni i saute przez 1 do 2 protokół aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Dodaj przegrzebki z powrotem do patelni, na wierzchu warzyw, do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Aby podać, porcję między miseczkami ciasta. Na wierzch przykryj pokrywką do ciasta-połóż ją na środku, aby zobaczyć nadzienie i udekoruj szczypiorkiem i łodygą świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.