Zapiekane kotlety wieprzowe

Zapiekane kotlety wieprzowe
Potrzebujesz bezglutenowego dania głównego ? Zapiekanka z kotletów wieprzowych może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest dla 4 osób. Za 2,82 dolara za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 376 kalorii , 36 g białka i 16 g tłuszczu . 1 osoba przygotowała tę potrawę i zrobiłaby ją ponownie. Udaj się do sklepu i kup ziemniaki, zagęszczoną zupę krem z grzybów, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Z oceną Spoonacular wynoszącą 75% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Zapiekanka z ziemniaków o zapachu tymianku , Grillowane kotlety wieprzowe z ananasem i Pieczone faszerowane kotlety wieprzowe .

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż kotlety wieprzowe na średnim ogniu w oleju, aż stracą różowy kolor; zdejmij je z patelni i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Odcedź, zachowując 1 łyżeczkę wytopionego tłuszczu. Na tej samej patelni podsmaż cebulę na wytopionym tłuszczu, aż zmięknie. Wymieszaj z zupą i mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W natłuszczonym naczyniu żaroodpornym o pojemności 2-1/2 qt ułóż warstwę połowy ziemniaków, kapusty, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
Wlać 3/4 szklanki zupy na wierzch. Układać warstwami. Na wierzchu ułożyć kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
5
Polej kotlety resztą zupy. Przykryj i piecz w temperaturze 175°C przez 50–60 minut lub do momentu, aż wieprzowina i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn